Meet the blogger

Betalen

Vitami.nl biedt een aantal verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit:

iDEAL telebankieren:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. 

iDEAL wordt aangeboden door ABN AMRO Bank, ASN Bank, bunq, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL?
1. U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
2. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
3. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
4. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
5. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
6. U ontvangt een bevestiging van uw bank
7. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

Paypal: (TIJDELIJK NIET MOGELIJK)
U kunt betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening. Als u uw keuze gemaakt heeft klikt u op "Doorgaan".
U ziet nu een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag. Indien dit akkoord is klikt u op bevestigen en uw bestelling is verwerkt.
U ontvangt nu binnen een paar minuten een bevestiging. 
Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl.

Creditcard: (TIJDELIJK NIET MOGELIJK)
Betaal met uw VISA of Mastercard creditcard via een secure Internet connection (SSL): 

Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in. Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond.
Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.

Bankoverschrijving:
Betaal met een Bank-/Giro-overboeking. U ontvangt een e-mail via Buckaroo of rechtstreeks van Vitami.nl. In deze e-mail vindt u alle relevante informatie voor het doen van de overschrijving. Op het moment dat de betaling is geïncasseerd worden de producten verzonden.

Buckaroo: 
Buckaroo is onze betalingspartner voor alle betalingsmethoden. Deze partner wordt wereldwijd door webshops gebruikt
om veilig online betalingen af te handelen via een versleutelde (SSL) verbinding.

- Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express.
Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken.
De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
- SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet.
SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers.
De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.
- Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.