Meet the blogger
Magnesium met taurine 15%
KORTING OP PLANTINA

Magnesium met taurine

Plantina

Magnesium met taurine van Plantina. De verantwoorde keuze van topsporters.

Levertijd: 1-2 werkdagen

INHOUD

Magnesium met Taurine
Magnesium activeert je natuurlijke energie in het lichaam, het draagt bij aan de concentratie en is goed voor de spieren. Deze gezondheidsclaims zijn officieel goedgekeurd door de EFSA/ Europese Commissie.

Sterke punten van Plantina Magnesium met Taurine
Magnesium speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen. Het helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit. Magnesium draagt voorts bij aan het functioneren van het geheugen, aan het proces van celvernieuwing en is goed bij vermoeidheid en moeheid. Magnesium helpt tevens bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans. De vitamine bevordert de energiestofwisseling en ondersteunt een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij de botaanmaak en is van belang voor het gebit.

Start met een voorsprong, start met Plantina
Plantina Magnesium met Taurine bevat eersteklas grondstoffen en is vrij van overbodige toevoegingen. Bovendien wordt Plantina Magnesium met Taurine geproduceerd volgens GMP- en HACCP-normen.

Plantina Magnesium met Taurine is opgenomen in het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsporters (NZVT) en getest door TNO en de Deutsche Sporthochschule in Keulen.

Verpakkingseenheden
90 tabletten
270 tabletten

De ingrediënten van Plantina Magnesium
Eén tablet bevat: % ADH
Magnesium (als tauraat en proteïnaat) 40% 150mg
Taurine 120mg
Ingrediënten
Magnesiumtauraat, magnesiumproteïnaat, vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose), glansmiddelen (magnesiumstearaat, glycerol, carnaubawas), stabilisator (siliciumdioxide).

Magnesium gebruik
Tenzij anders geadviseerd 1 tot 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd.

Klanten combineerde dit product met

Laatst door jou bekeken