Meet the blogger
Alka® Druppels

Alka® Druppels

Alkavitea

Alka® Druppels van Alkavitea. Producten om het lichaam te ontzuren.

Levertijd: 1 werkdag

INHOUD

Door Alka Druppels toe te voegen aan drinkwater ontstaat basisch water. Dit water verandert tijdelijk de zuurgraad in de maag. Ons lichaam corrigeert dat snel door weer zuur voor de maag aan te maken. Daarbij wordt tegelijkertijd via de maagwandcellen het stofje natriumbicarbonaat afgegeven aan het bloed. Door de netto toevoeging van natriumbicarbonaat aan het lichaam kunnen nu opgehoopte afvalzuren in uw lichaam worden losgemaakt en geneutraliseerd. U kunt Alka Druppels dagelijks gebruiken om tegenwicht te bieden aan de aanwas van zure afvalstoffen.

Ingrediënten
gedestilleerd water, kaliumhydroxide, natriumhydroxide

Alka Druppels past in een natriumarm dieet.

Gebruik
Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml – 250ml). Even roeren en daarna opdrinken. Voor de beste resultaten drinkt u dagelijks 5 glazen water met Alka Druppels, verdeeld over de dag, op een zo leeg mogelijke maag. Goede momenten daarbij zijn: bij het opstaan, voor het slapen gaan, 20 minuten voor en 1,5 uur na de maaltijden.

Het gaat bij het gebruik van Alka Druppels om het aantal glazen water met druppels dat u drinkt, en niet om slechts 1 glas water met een veeltal aan druppels. U kunt ook een fles met kraanwater vullen en daaraan 18 druppels per liter, of 28 druppels per 1,5 liter water toevoegen (u dient hier meer druppels toe te voegen om de pH van het water in de fles gedurende de dag voldoende hoog te houden). Deze fles kunt u bijvoorbeeld meenemen in uw auto of naar uw werk.

Daarnaast kunt u de Alka Druppels ook aan het water toevoegen waarmee u koffie of thee zet. Dit heeft geen invloed op de smaak, maar verhoogt wel de kwaliteit van uw kopje koffie of thee.

Combineren met Alka Tabs
Als u moeite heeft met het dagelijks drinken van 5 glazen water, dan kunt u naast de Alka Druppels tevens de Alka Tabs ge­bruiken. Per dag 2 of 3 glazen water met Alka Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka Tabs is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren.

Een flesje van 37 ml bevat circa 1000 druppels.

Klanten combineerde dit product met

Laatst door jou bekeken

  • Alkavitea Alka® Druppels
    Alka® Druppels Alkavitea

    Alka® Druppels van Alkavitea. Producten om het lichaam te ontzuren.