Meet the blogger
Fish EPA Original 15%
KORTING OP ORTHICA

Fish EPA Original

Orthica

Fish EPA Original van Orthica. Haal meer uit een gezond leven met de supplementen van Orthica.

Levertijd: 1 werkdag

INHOUD

Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega-3-vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 450 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 2x per week een portie vis, waavan 1x vette vis. Fish EPA Original levert per softgel 300 mg visvetzuren. De EnteriCare capsule die de visolie omhult valt pas in de darmen uiteen. Hierdoor rispt Fish EPA Original niet op. Visolie in deze capsules is te herkennen aan het EnteriCare logo. Door vervuiling van de zee kan vis verontreinigd zijn met stoffen zoals dioxines en zware metalen. Orthica visolie is echter extra gezuiverd en voldoet ruimschoots aan de strenge eisen van de Warenwet. Goed te combineren met elke Multi.

Twee softgels bevatten:

Diversen
visolie (met omega-3-vetzuren) 1200 mg
- epa (eicosapentaeenzuur) (18% relatief vetzuurpercentage) 180 mg
- dha (docosahexaeenzuur) (12% relatief vetzuurpercentage) 120 mg

Vitaminen
natuurlijke tocoferolenmix (bestaande uit - d-alfa-tocoferol, d-bèta-tocoferol, d-gamma-tocoferol, d-delta-tocoferol) 5 mg

Ingrediënten
visolie, gelatine, geleermiddel (glycerine), verdikkingsmiddel (pectine), tocoferolenmix, calciumchloride.

Bevat geen
gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 softgel per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 8 softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Klanten combineerde dit product met

Laatst door jou bekeken

  • Orthica Fish EPA Original
    Fish EPA Original Orthica

    Fish EPA Original van Orthica. Haal meer uit een gezond leven met de supplementen van Orthica.