Meet the blogger
Vitamine D 600IE 15%
KORTING OP PLANTINA

Vitamine D 600IE

Plantina

Vitamine D 600IE van Plantina. De verantwoorde keuze van topsporters.

Levertijd: 1-2 werkdagen

INHOUD

Plantina Vitamine D3, 600 IE
Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en ondersteunt de botten en tanden. Vitamine D3 is de meest actieve vitamine D in vergelijking met vitamine D2.

Sterke punten van Plantina Vitamine D
Vitamine D helpt het immuunsysteem en is goed voor de kalkhuishouding. Het draagt bij tot de opname van calcium en fosfor uit de voeding. Voorts draagt vitamine D bij aan de instandhouding van sterke botten en helpt het de normale spierwerking te behouden. Vitamine D draagt bij aan een sterk gebit en aan de aanmaak van cellen en weefsels. De vitamine ondersteunt de afweer van het lichaam. Plantina Vitamine D is afkomstig uit niet-dierlijke bron. Het is daarom ook geschikt voor vegetariërs.

Start met een voorsprong, start met Plantina

Plantina Vitamine D bevat eersteklas grondstoffen en is vrij van overbodige toevoegingen. Bovendien wordt Plantina Vitamine D geproduceerd volgens GMP- en HACCP-normen. Plantina Vitamine D is opgenomen in het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsporters (NZVT) en getest door TNO en de Deutsche Sporthochschule in Keulen.

Vitamine D (cholecalciferol), glansmiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat), vulstof (inuline, microkristallijne cellulose), stabilisator (siliciumdioxide).

Plantina Vitamine D is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Aanbevolen wordt 1 tablet per dag te slikken, bij voorkeur tijdens of vlak na
de maaltijd.

Klanten combineerde dit product met

Laatst door jou bekeken

  • Plantina Vitamine D 600IE
    Vitamine D 600IE Plantina

    Vitamine D 600IE van Plantina. De verantwoorde keuze van topsporters.