Meet the blogger
All in one aardbei 10%
KORTING OP LAMBERTS

All in one aardbei

Lamberts

All in one aardbei van Lamberts. Hoogwaardige supplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden.

Levertijd: 1-2 werkdagen

INHOUD

Ons lichaam heeft eiwitten nodig omdat ze bijdragen tot de groei en instandhouding van de spiermassa en het is daarom belangrijk dat onze voeding voldoende eiwitten bevat.

Dit is een van beste All in One formules die 38g eiwitten levert per dosering van de allerbeste kwaliteit afkomstig van een unieke mix van Wei eiwitten concentraat en isolaat.
Aangevuld met 6g BCAA's per dosering en ook de hoeveelheid L-Glutamine is verhoogd zodat iedere dosering ook 6g bevat. De Creatine hoeveelheid van 6g is het dubbele van menig ander All in One product.

De hoge hoeveelheid koolhydraten per dosering is een excellente energiebron tijdens training. Ook is toegevoegd een keurige hoeveelheid elektrolyten om de verloren zouten tijdens inspanning te vervangen.

Excellente Eiwitten
Wei is geïsoleerd uit melk en is bekend als makkelijk verteerbaar en een kwalitatief rijke bron van een excellente mix van aminozuren, inclusief hoge hoeveelheden van de 3 branched chain aminozuren (BCAA’s).

Ingredienten: Eiwitmengsel (Wei eiwitconcentraat*, Wei eiwitisolaat*, emulgator Sojalecithine), Maltodextrine, L-Glutamine, Creatinemonohydraat, Mineralenmengsel (Magnesiumfosfaat, Tri-Calciumfosfaat, Di-Potassiumfosfaat, Natriumchloride), Smaakstof, Citroenzuur, Verdikkingsmiddel (Guar gom), BCAA's (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), β-Alanine, kleur (Bietenrood), zoetstof (Sucralose).
* uit melk

Allergenen advies
Bevat soja, melk .Geproduceerd in een fabriek waar ook gluten, eieren, pinda’s en noten worden verwerkt.

Waarschuwingen voor gebruik:
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Bewaar instructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Gebruik:
Dagdosering: Voeg 65g (± 2 afgestreken maatschepjes) toe aan 350ml water in een shaker of blender en goed mixen. Gebruik als hier beschreven tenzij anders wordt geadviseerd.

Klanten combineerde dit product met

Laatst door jou bekeken

  • Lamberts All in one aardbei
    All in one aardbei Lamberts

    All in one aardbei van Lamberts. Hoogwaardige supplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden.